Virtuaalisisustus asuntojen myynnissä

22.03.2020

Asuntoa ostaessa tyhjien huoneiden mittasuhteiden hahmottaminen voi välillä olla hankalaa. Huonekaluja hankkiessa uuteen tilaan, esim. sohva tai sänky voi kaupassa näyttää mukavalta ja sopivalta uuteen asuntoon, mutta miten sitten lopulta voikaan käydä. Mittauksista huolimatta sohva onkin liian massiivinen tai pieni tilaan, eikä olohuoneen muut tavarat jäsenny lainkaan uuden huonekalun kanssa. Ostajalle apuna tilan hahmottamiseen ja asunnon maksimaalisen potentiaalin esiin tuomiseen voidaan käyttää huoneiden virtuaalisisustusta. Näistä kuvista saa myös mahtavia ideoita siihen miten tiloja voisi rajata huonekalujen avulla.

Inspiraatioita ja kauniita kevätpäiviä toivotellen

- Maarit

Tämän Säkylässä sijaitsevan rivitalokolmion virtuaalistailaus tehtiin yhteistyössä  Linear- virtuaalisisustuksen kanssa. Tästä kuvasta saa mainion vinkin miten sijoitella sohva ja nojatuolit.  Sijoittelu on ilmava ja pitää tilan avoimena keittiön suuntaan.  Nyt tilat ovat omia ja rajattuja, kuitenkin yhteensopivia keskenään.

Makuuhuoneessa on pehmeyttä ja käytännöllisyyttä luotu lipastolla, tauluilla ja tekstiileillä.

Säkylän keskustassa uudenveroinen v. 2012 rakennettu ja v. 2013 valmistunut rivitalokolmio 1-tasossa. Talon on rakentanut Rakennusliike Ojala ja Rakennusliike Koskinen. Ulkoseinät on Jukka - talotehtaan valmistamia suurelementtejä ja julkisivut osittain Raikkosen tiilitehtaan valmistamia punaista tiiltä sekä puupaneelia.

Taloyhtiössä on 8 huoneistoa, joista yksi on enää myynnissä, heti vapaana ja muuttovalmiina. Jokaiseen huoneistoon kuuluu autokatospaikka lämmityspistorasialla. Lämmitysjärjestelmänä on maalämpö.
Ilmanvaihtona on koneellinen tulo ja poisto lämmöntalteenotolla. Tässä kodissa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on vaatehuone liukuovikaappien takana ja toisessa runsaasti tavallisia vaatekaappeja. Laatoitetussa eteisessä on peililiukuovikaappi.

Olohuoneen yhteydessä on lasitettu viherhuone, jossa on komposiittilattia. Viherhuoneen vieressä on pieni avoterassi, mikä on rakennettu talon valmistumisen jälkeen. Terassilla on myös komposiittilattia.Olohuoneen yhteydessä on myös ruokailutila ja keittiö. Keittiössä on kaapistojen, altaan ja hanan lisäksi jääkaappi/pakastin, astianpesukone, sähköliesi ja liesituuletin. Keittiöstä on kulku kylpyhuoneeseen/kodinhoitohuoneeseen sekä saunaan. Kodinhoitohuoneessa on varaus toiselle wc-istuimelle.

Erillisessä wc:ssä on allas, allaskaappi, peilikaappi ja wc-istuin.Kylpyhuoneen, saunan, eteisen ja erillisen wc:n lattia on laatoitettu, makuuhuoneet ja olohuone on parkettia. Taloyhtiössä on DNA:n 10 M:n valokuitu, joka sisältyy hoitovastikkeeseen.

Tämä koti vh. 189.000€.

Myyntihinta 97 263,43 €

Neliöhinta 2 223,53 € / m2

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike 531,25 € / kk

Hoitovastike 153 € / kk

Yhtiövastike 684,25 € / kk

Rakennusaikaisen lainaosuuden voi maksaa isännöintiin kaupanteossa. Lainaosuuden maksusta ei tule lisäkustannuksia.

Asunto siivottu ja avaimet saa kaupanteossa.


Sinunkin asuntosi voidaan myydä virtuaalisisustusta apuna käyttäen.

Ota rohkeasti yhteyttä!