Tervetuloa meille!

15.12.2019

Joulu on ihanaa aikaa, koti saa lämpöä kynttilöistä ja joulukoristeet etsitään varastosta. Kuusi koristellaan ja leivotaan.  Meillä joulua vietetään herkutellen ja nautiskellen perheen kesken. Kuusi viipyy loppiaiseen asti, sen koristelu on ihanaa yhteispuuhaa. Tervetuloa kurkistamaan meidän jouluisaan kotiin!

Meidän koti on Turun keskustan läheisyydessä vuonna 1965 rakennetussa rivitalossa. Asuintilat ovat kahdessa kerroksessa. Olemme asuneet täällä seitsemän vuotta. Tiloja pintaremontoitiin ahkerasti ennen muuttoa ja hieman vuosien saatossakin.  Eteinen on tilava ja siinä on alkuperäiset korkkilattiat. Alakerrassa on myös varasto, saunahuone ja kylpytilat.  Neliötä tässä asunnossa on n. 125. Lämmin autotalli kuuluu jokaiseen asuntoon. Pihakuva piti ottaa alkusyksyn kuvista, koska pihamaallamme on nyt laatoitustyö meneillään ja piha on täynnä työkoneita.

Alakerran saunahuone, joka toimii myös vieras- ja kodinhoitohuoneena.

Yläkerrassa on makuuhuoneet, olohuone, keittiö ja WC. katto nousee n. neljän metrin korkeuteen. Se oli juuri se mihin ihastuimme tässä talossa. Avaruus ja yläikkunoista tulviva valo.

Meillä käy keittiössä kuhina, kun kokkaillaan. Tosin mieheni on se meidän perheen head chef ja me muut pääsemme siihen parhaaseen rooliin, eli herkuttelemaan. Jouluna pöydässä tulee olemaan paljon kalaa eri muodoissa, kinkku, laatikot ja rosolli tietenkin. Keittiön oli remontoinut edellinen omistaja. Kivitasoihin olen niin rakastunut. Erittäin helpot ja en vaihtaisi ikinä mihinkään muuhun.

Vaikka talossamme on kaukolämpö, lämmitämme takkaa tunnelman ja lämmön vuoksi aika usein talvella.

Takapihalle pääsee olohuoneesta.  Pihalla on terassi ja piha päättyy metsän laitaan.  Myös metsäkauriit, jänikset ja ketut löytävät sinne enemmän tai vähemmän iloksemme.

Meidän huonekalut ovat perittyjä, kirppislöytöjä, ostettuja tai itsetekemiä.  Niistä on vuosien mittaan muotoutunut meidän oma tyyli. Sekoitus uutta ja vanhaa. 

Makuuhuoneemme ovat vierekkäin ja  lapset ovat itse saaneet touhuta huoneidensa sisustuksen ja lelujen järjestyksen kanssa. 


Toivotamme oikein ihanan kotoisaa joulua sekä onnea ja menestystä vuodelle 2020! 

Tammikuussa pääsemme yrittäjäperheen kotiin, josta ei taidetta puutu.

L I V I N G- rakkaudesta koteihin,

Nähdään!
Maarit