Jotta sinä voit keskittyä elämiseen

Asuminen ja koti on meille yksi elämämme tärkeimpiä asioita ja taloudellisia sijoituksia. Kotiin liittyy paljon tunteita ja muistoja. Toiset haluavat myydä asuntonsa itse, jotkut kaipaavat hieman apua myynnin aloittamiseen ja toiset jättävät koko prosessin ammattilaisten käsiin. Kaikkien myyntiväylien lopputuloksena tulisi olla Sinun uusi kotisi tai vanhan onnistunut myynti. Emme aina näe metsää puilta oman asunnon suhteen, koska onhan se meille tärkeä ja tunteellinen paikka. Helpotan myyntiin valmistautumista ja katson kotiasi asiakkaan silmin. Mitä olennaista ehkä puuttuu, mitkä asiat voivat häiritä vai tuleeko asunnostasi sellaisenaan täysi potentiaali esille. Voisiko jotain muuttaa?

Minä haluan palvella Sinua joustavasti, joka olet miettimässä asuntosi myyntiä itse, joten tarjoan

Kaikissa palveluissa käytän SOME-markkinointia perinteisen markkinoinnin rinnalla. Palvelut ovat konsultaatiota, eivätkä sisällä kauppakirjoja tai muita kauppoihin liittyviä asiakirjoja.

LIGHT-konsultaatio

Vierailen kotonasi ja näytän miten yksinkertaisesti stailaamalla mm. karsimalla / vaihtamalla tavaroita tai huonekaluja saadaan asunnostostasi myyvämpi. Käytämme kaikessa lähinnä omia tavaroitasi.  Annan vinkkejä myös pieniin pintaremontteihin, joka olisivat olennaisia myynnin kannalta.  Remontin toteutukseen minulla on luotettava yhteistyökumppani, jolta voit tilata laadukkaat pintaremontit. Lopullinen hinta määräytyy kohteen suuruudesta ja konsultaation pituudesta.  Annan konsultoinnin hinta-arvion heti käynnilä ennen työn aloittamista. Ei hintayllätyksiä.

alk.250€

MEDIUM-konsultaatio

Light-konsultaation lisäksi hintaan sisältyvät myyvät ja monipuoliset kuvat, asuntomyynti-ilmoitus oikotielle tai etuovi-sivustoille puolestasi, värilliset esitteet 20 kpl, jotka ovat räätälöityjä sinun kohteestasi. Myyjä hankkii myyntiin tarvittavat tiedot esim. isännöitsijätodistuksen ja vastaa tietojen oikeellisuudesta ja lopusta myyntiprosessista.

alk.950€

Onlinevaraus

Varaa konsultaatioaika. Vahvistan varauksesi soitolla ja sähköpostilla. Kirjoita viestiin toivottu konsultaatiopäivä ja -aika sekä halutessasi lyhyt kuvaus kohteestasi.