maksuton alkukonsultaatio

Englanninkielistä viestintävalmennusta

Voit ehkä pohtia miksi tarvitset valmennusta. Varmuus puhujana ja huolellinen valmistautuminen esiintymistilanteisiin luovat lisäarvoa liiketoiminnallesi, pääomaa itsellesi ja ennen kaikkea helpottaa työtäsi, jos olet usein tilanteissa, joissa esimerkiksi myyt palveluja / tuotteita tai luennoit englannin kielellä. Varmuus näkyy rentoutena ja jännittävätkin tilanteet saavat positiivisen sävyn. Jännitys ei vie voittoa Sinusta vaan sinä voit kääntää sen voimavaraksi. Vai puuttuuko liikkeeltäsi tai palvelusi markkinoinnista visuaalinen ilme? Ei hätää, suunnittelen ja toteutan sinulle yrityksesi näköisiä digimateriaaleja, joilla viestit mutkattomasti ja laadukkaasti eri medioissa.

- LANGUAGE palvelut auttavat sinua matkallasi-


Aloitetaan yhteistyö ilmaisella konsultoinnilla. 15-30 min. Konsultaation voi tehdä puhelimitse tai voimme tavata työpaikallasi tai vaikka kahvin merkeissä, tyyli on vapaa. Tapaamiset sovittavissa Turun seudun alueella. Muuten konsultaatio joko puhelimitse tai videopuhelulla. Kartoitetaan tarpeesi ja sen jälkeen tarjoan sinulle sopivan palvelukokonaisuuden.hinnat

Kielivalmennuksissa hinta määräytyy sen mukaan onko kyseessä yksilö vai ryhmävalmennus. Yksilövalmennus 100€/h, alle 5 hlö 85 €/hlö/h ryhmä 5-15 hlö 65€/hlö/h.

englanninkielinen esiintymisvalmennus 60 min

Jännittääkö vieraalla kiellä esiintyminen, takerteleeko sanat? Ei hätää, autan sinua puheen tuottamisessa ja esiintymiseen liittyvissä ongelmissa.  Harjoittelemme yhdessä rentoutumistekniikoita, kehonkielen hallintaa, liikojen maneerien karsimista sekä luontevan olon saavuttamista esiintymiseen.

65-100€

puheen tekniikat 60min

Onko edessäsi puheen pitäminen ja haluat lisää vinkkejä sujuvuuteen ja sanastoon? Neuvon ja annan palautetta puheesi kielellisiin kohtiin ja sisältöihin. Tehdään sinulle varma ja laadukas puhe, joka toimii.

85-100€

varmuutta sosiaalisiin tilanteisiin 60min

Haluatko tulla paremmaksi ja luontevammaksi puhujaksi esim. small talkin saralla? Onko toiveenasi parantaa kielellistä sujuvuutta ja ymmärtämistä?  Keskusteluvalmennus on oiva vaihtoehto. Keskusteluvalmennusta voidaan järjestää pienessä ryhmässä tai yksilövalmennuksena. Keskustelun aiheet valitaan osalistujien mielenkiinnon mukaan.


65-100€

presentaatiot haltuun 60min

Haluatko oppia ammattimaisen ja sujuvan englanninkielisen esiintymisen käyttäen mieleistäsi esitysohjelmaa kuten Keynote, Sway tai PPP?  Autan molempien tekemisessä, nivotaan puhe ja esitys yhteen, jotta sinulla on käsissäsi paras mahdollinen presentaatio.170€

hinnat sis. alv 24%

laadukkaita digimateriaaleja

Puutuuko yritykseltäsi markkinointiin tai mainontaan liittyviä materiaaleja? Suunnittelen yrityksellesi ja tuotteillesi sopivat digitaaliset mainokset, flaijerit tai vaikka hinnastot. Hinta suunniteltavan työn laajuuden mukaan. 

alk. 250€ +alv.

pitch perfect  90min

Haluatko hioa myyntipuheesi kielen ja esityksen kuntoon, niin että Sinä loistat ja puheesi vakuuttaa yleisön tai sijoittajat? Pitch perfect - palvelussa, annan palautetta myyntipuheesi sisällöstä, sanastosta sekä esiintymisestä. Tutkimme mihin kielessä kannattaa kiinnittää erityishuomiota ja treenaamme myyntipuheesi timanttiseksi.


200€

+alv.

oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.


Onlinevaraus

Varaa aikasi konsultaatioon. Vahvistan varauksesi puhelimitse ja sähköpostilla. Lisää viestikenttään toiveesi valmennuksen sisällöstä.